Brf Smithsgården

Där staden möter landet

Välkommen till Smithsgården – där vyerna över vårt vackra Söderslätt möter stadens alla bekvämligheter på cykelavstånd. Smithsgården bjuder på genuin skånsk gårdskänsla i symbios med dagens krav på komfort och boendemiljö.

Invid böljande fält erbjuder vi 11 exklusiva bostadsrätter med endast ca två kilometer till Trelleborgs centrum med dess butiker, restauranger, Centralstation och sjukvård. Och känner man för ett dopp i havet istället för poolen så har du en knapp kilometer till Östra Stranden.

Rustikt och modernt

Smithsgården var från början en trelängad gård i U-form med en mangårdsbyggnad i mitten samt två stycken stallängor byggd i 1900-talets början. Efter ombyggnation kommer det finnas tre radhuslängor i två plan om totalt 11 lägenheter. Till samtliga bostäder finns en uteplats. Den gamla gårdskänslan bevaras och förädlas, gammal rustik charm möter moderna lösningar. Gedigen byggnadskvalitet rakt igenom. Putsad fasad och tegelpannor precis som ursprunget en gång var. En klassisk gårdsplan kompletteras av en lummig gammaldags trädgård i söder där de gemensamma ytorna finns. 

Parkliknande trädgård med pool

I bästa söderläge finner vi Smithsgårdens prunkande parkliknande trädgård med bevarade fruktträd och växtlighet. I sydvästra hörnet finns det gemensamma poolområdet, diskret inramat för att kännas privat men ändå välkomnande. Känslan av lyx och avskildhet från omvärlden ger en helt avstressad och återhämtande miljö. Parkeringsplats, miljöhus och förrådsutrymme kommer givetvis också att finnas.
Detta är verkligen ett helt unikt boende i Trelleborg!

Bevarad lantgårdskänsla

Detta unika nyproduktionsprojekt erbjuder till skillnad från många andra ett boende där man bevarar den gamla karaktären i kombination med den moderna komforten. Det är helt enkelt det bästa av två världar!

Med en avgränsande mur som fortlöper längs med hela området och inlindad i vacker grönska ligger Smithsgården. Den parkliknade trädgården ligger i söderläge och i norr har man milsvids utsikt över Söderslätt.

Trelleborg

Bussförbindelserna in till Trelleborg centrum sker med stadsbuss som har tät trafik på vardagar och god regelbundenhet även på helgerna. Park finns i området och en knapp kilometer söderut nås vackra Östra Stranden. I norr vidsträckt utsikt över Söderslätt. På gångavstånd finns Citygross. Närmsta skolorna är Pilevall och Kunskapsskolan. Förskolor och fritidshem finns också i närområdet.

I centrum finns köpcentrum, gågata samt butiker och restauranger. Flera vårdcentraler samt sjukhus.

Dessa är renderingar och avvikelser kan förekomma i verkligheten

Anmäl Intresse

Lämna dina kontaktuppgifter för att ta del av visningstider och mer information.

Kontakta Oss

Labinot Krasniqi

Reg. Fastighetsmäklare
Tel 073 323 71 78